Як подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію через Е-кабінет?

Як подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію через Е-кабінет?

  • Переглядів: 197

Як подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію через Е-кабінет?   Кам'янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС у Хмельницькій області інформує, що для подання Декларації через вебпортал ДПС фізичній особі необхідно:

Податкова інформує

Податкова інформує

  • Переглядів: 201

У разі сплати в неповному обсязі суми збору з одноразового декларування декларація вважається неподаною Кам'янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС У Хмельницькій області нагадує, що згідно з абзацом першим п. 12 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-УІ сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування здійснюється декларантом протягом 30 календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ!

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ!

  • Переглядів: 182

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування - цивілізована легалізація активів              Кам'янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС У Хмельницькій області нагадує,  що з 21.07.2021 набрав чинності Закон України від 15 червня 2021 року № 1539-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» (далі – Закон № 1539).

НОВИНИ ПОДАТКОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА

НОВИНИ ПОДАТКОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА

  • Переглядів: 193

Триває кампанія одноразового(спеціального) добровільного декларування  Кам'янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС У Хмельницькій області  нагадує, що громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані належним чином, мають можливість добровільно їх задекларувати та сплатити одноразовий збір з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ!

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ!

  • Переглядів: 266

Які особливості подання громадянами податкової декларації про майновий стан і доходи в зв’язку із запровадженням воєнного стану? Кам’янець-Подільська ДПІ  Головного управління ДПС у Хмельницькій області  повідомляє, що відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 на всій території України запроваджено воєнний стан. Законом України від 24 березня 2022 року № 2142-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства на період дії воєнного стану» (далі – Закон № 2142) внесено зміни до п.п. 69.1 п. 69 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ).           Так, п.п. 69.1 п. 69 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» визначено, що у випадку відсутності у платника податків можливості своєчасно виконати свій податковий обов’язок, зокрема, щодо дотримання термінів слати податків та зборів, подання звітності, то платники податків звільняються від передбаченої ПКУ відповідальності з обов’язковим виконанням таких обов’язків протягом шести місяців після припинення або скасування воєнного стану.           З урахуванням зазначеного, та з метою забезпечення можливості платникам податків до 01.05.2022 виконати вимоги ПКУ задекларувати свої доходи, визначити та сплатити податкові зобов’язання, повідомляємо, що для громадян, які не мають можливості своєчасно подати податкову декларацію про майновий стан і доходи граничний термін подання звітності відтерміновується до строку, встановленого Законом № 2142.