Новини податкової

Новини податкової

  • Переглядів: 154

Термін одноразового (спеціального) добровільного декларування продовжено!  

Новини податкової

Новини податкової

  • Переглядів: 161

В якому випадку декларант зобов’язаний додавати до одноразової (спеціальної) добровільної декларації документи або належним чином засвідчені їх копії, що підтверджують вартість об’єктів декларування?  

Новини податкової

Новини податкової

  • Переглядів: 175

За якими реквізитами бюджетного рахунку сплатити суму збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування?  

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ!

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ!

  • Переглядів: 183

Які доходи з метою подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації вважаються доходами з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори?  Кам'янець-Подільська ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області звертає увагу, що доходами з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори є доходи, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні, однак згідно даних контролюючих органів повнота сплати податків і зборів з них не підтверджена.         Такими доходами можуть бути, зокрема, заробітна плата (винагорода), отримана працівниками в «конвертах», іноземні доходи, доходи фізичної особи, отримані від здійснення підприємницької, незалежної професійної діяльності без державної реєстрації її як фізичної особи – підприємця, без взяття на податковий облік, або без одержання ліцензії, дозволу чи іншого дозвільного документа для провадження певних видів господарської діяльності, незадекларовані доходи у вигляді спадщини, подарунків, отримані не від фізичних осіб першого, другого ступеня споріднення, орендної плати, доходи від продажу рухомого та нерухомого майна, прибутків від відчуження акцій, часток, корпоративних або інших аналогічних прав тощо.

Як подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію через Е-кабінет?

Як подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію через Е-кабінет?

  • Переглядів: 189

Як подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію через Е-кабінет?   Кам'янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС у Хмельницькій області інформує, що для подання Декларації через вебпортал ДПС фізичній особі необхідно: