До Дня пам’яті жертв голодоморів в смт Стара Ушиця відбулося покладання квітів до пам’ятного хреста «Жертвам голодомору»

  • 551

Фото без опису

Сьогодні у всьому світі згадують і вшановують пам’ять мільйонів українців загиблих в часи голодоморів 1921-1923рр, 1932-1933рр і 1946-1947рр.

Кажуть, що минуле не належить нікому зокрема. Воно — надбання нинішніх і майбутніх поколінь, бо саме їм належить винести з нього всі найсерйозніші уроки, щоб подібні людські трагедії не повторилися. Ніде і ніколи! Пройдуть ще роки, минуть десятиліття, а трагедія голодоморів все одно хвилюватиме серця людей. І тих, кого вона зачепила своїм чорним крилом, і тих, хто народився після тих страшних років. Вона завжди буде об'єднувати всіх живих одним спогадом, одним сумом, однією надією..

Фото без опису  Фото без опису

До Дня пам’яті жертв голодоморів в смт Стара Ушиця відбулося покладання квітів до пам’ятного хреста «Жертвам голодомору». Голова громади Анатолій ТИМЧУК, секретар Староушицької селищної ради Лариса РОЗВОРУК, начальник загального відділу Маргарита ВОЛОШИНА, начальник ВОКТМС Наталія БИЧОК, староста Чабанівського старостату Олександр ОСТАПЧУК та депутати селищної ради Максим ЛИТВИНЮК, Людмила БОРЧУК запалили свічку пам’яті.

Фото без опису