ТУРНІР З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

  • 314

Фото без опису

14 жовтня на спортивному майданчику Грушківського ліцею відбувся турнір з мініфутболу серед сільських та селищних громад з нагоди Дня захисників і захисниць України за підтримки народного депутата Ігоря Петровича Марчука.

В турнірі взяли участь 8 команд: «Дністер» Староушицької громади, «Лідер» Гуменецької громади, «Маків» Маківської громади, «Нібулон» Орининської громади, «Октава» Жванецької громади, «Олімп» Слобідсько-Кульчієвецької громади, «Формат» Китайгородської громади, «Че-За» Чемеровецької громади. На спортивний захід завітали помічник народного депутата Олександр Дяконов, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Віктор Дорож, а також представники заявлених команд.

Результати турніру:

І місце – команда «Маків»,

ІІ місце – команда «Дністер»,

ІІІ місце – команда «Октава».

Команди-переможці нагороджені грамотами, кубками та грошовими винагородами від народного депутата. Всім командам-учасникам оголошені подяки від селищного голови Анатолія Тимчука та вручено пам’ятні статуетки за участь у турнірі. Під час турніру відзначено кращих гравців (форвард, захисник, воротар та гравець), які теж отримали нагороди. Кращим гравцем турніру визнано гравця команди «Дністер» Андрія Самедінова.

Подяки за сумлінну працю, професіоналізм та пам’ятні подарунки вручено суддям турніру: Роману Булигіну, головному судді, а також Василю Коробчуку, Андрію Петрову та Сергію Снігуру.