Приїзд голови Хмельницької обласної ради Віолети ЛАБАЗЮК до Староушицької громади

  • 803

Фото без опису

22 вересня відбулася зустріч голови громади, виконавчого комітету, директорів ліцеїв та депутатів Староушицької селищної ради з головою Хмельницької обласної ради Віолетою ЛАБАЗЮК.

Серед гостей нашої громади також були заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна ЗЕЛЕНКО та депутати обласної ради Ігор ГАЙ та Яків ЦУГЛЕВИЧ.

 Зустріч відбулася у форматі діалогу голови облради із керівництвом громади та усіма присутніми. Селищний голова Анатолій ТИМЧУК ознайомив гостей із презентацією про  Староушицьку громаду. Голова громади розповів про стратегію розвитку громади та поділився головними напрацюваннями. Одна із важливих перспектив - розвиток туристичної галузі. В цілому обговорили проблеми та здобутки, а також ідеї майбутніх проектів, що поступово будуть втілюватись на території громади.

Дуже цікаво було ознайомитися про зроблену роботу керівництва облради, а також про подальші масштабні плани діяльності. Віолета Олександрівна наголосила про важливість як внутрішніх інвестицій, так і зовнішніх і, зокрема, про залучення багатьох людей до спільної роботи з розбудови  нашого краю. Адже зміни настають там, де є активні  мешканці, що долучаються до всіх процесів.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Також до виступів приєдналися депутати Хмельницької обласної ради Ігор ГАЙ та Яків ЦУГЛЕВИЧ.

Пізніше гості відвідали обласний комунальний заклад - дитячий санаторій "Дністер" та ознайомилася з його роботою. Віолета Олександрівна розуміє про важливість даного закладу, адже це єдиний заклад санаторного типу для оздоровлення дітей, який залишився на Хмельниччині. Є ряд питань, які потрібно вирішувати першочергово для хорошої роботи даного закладу. І вже під час візиту до санаторію було обговорено питання покращення умов закладу. Керівництво облради цікавило також питання оздоровлення та харчування дітей.

  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 По завершені зустрічі Віолета Олександрівна подякувала керівництву громади  за активність та відкритість!

Спільними зусиллями впевнено крокуємо до успішного майбутнього нашої рідної Хмельниччини!