Майже 200 учасників долучилися до наймасштабнішого запливу на Бакоті.

  • 422

Фото без опису

Майже 200 учасників долучилися до наймасштабнішого запливу на Бакоті.????

11 вересня у Староушицькій громаді в Бакоті на річці Дністер відбулась знакова подія – легендарний заплив??????????? Legendary Ultra Swim - Bakota, де всі охочі плавці із України мали змогу взяти участь.

???????????Legendary Ultra Swim - Bakota - це закриття сезону плавання в 2021 році, з можливістю вийти за рамки можливого на запливі 25 км та на дистанціях 3 та 6 км.

Випробувати себе в екстремальному запливі на одній із унікальних локацій Хмельниччини прибуло декілька сотень людей з усієї країни.

??Усього зареєструвалося 184 учасники. Запливи стартували у три етапи: 3 км, 6 км та 25 км. Разом же плавці подолали понад тисячу кілометрів.

Безпека учасників запливу була на високому рівні. Рятувальники 5 Державної пожежно-рятувальної частини, поліція Староушицької громади, цетр екстреної медицини та медицини катастроф Кам'янець-Подільського району та бійці водолазно-рятувального відділення №3 селища Стара Ушиця слідкували за безпекою і супроводжували учасників запливу.

??Після фінішу з вітальними словами до учасників запливу та глядачів звернувся організатор запливу Дмитро ПОЛУПАН та голова громади Анатолій ТИМЧУК вручивши нагороди переможцям.

Багато гостей та туристів на Бакоті???? мали можливість спостерігати змагання такого високого рівня. В Хмельницькій області вони проходили вперше. Цікавим є також те, що у всіх учасників була крута група підтримки. Захід пройшов у великій дружній атмосфері. Всі учасники змагань та гості отримали великий заряд енергії та масу позитивних емоцій.????

??Переможці запливу за даним посиланням???

https://legendaryswim.com/uk/events/bakota-2021/hero/results?filter[age]=18&fbclid=IwAR1LB6NPXg8r1NyJj7cE22Z4eEOsxykf_91iHD6Sqt34iZ7fy32oFZalHig

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису