З 22 - 23 липня в смт СТАРА УШИЦЯ проходив форум "Інвестиційні можливості Староушицької громади"

  • 601

Фото без опису

?З 22 - 23 липня в смт СТАРА УШИЦЯ проходив форум "Інвестиційні можливості Староушицької громади".????????

?Захід було організовано спільно із Агенція Сталого Розвитку АСТАР.

?Під час двохденного форуму Староушицькою територіальною громадою було презентовано інвестиційний сайт Староушицької громади. www.suinvest.biz, що безумовно сприятиме розвитку громади, адже залучення інвестицій в територію є важливим кроком для успіху.

Із вітальним словом до гостей – учасників форуму звернувся селищний голова Анатолій Тимчук. Він зауважив, що призначення даного сайту інформувати потенційних інвесторів про наявні на території нашої громади інвестицінй обєкти, а саме: грінфілди, браунфілди, діючий бізнес, який потребує масштабування та нові інвестиційні проекти. Показати успішні кейси, що були реалізовані. Із вітальним словом до учасників заходу звернулися керівник Агенції сталого розвитку Астар Олег Демчук, народний депутат Верховної Ради Ігор Марчук, заступник голови Хмельницької ОДА Володимир Білик, перший заступник голови облради Володимир Гончарук.

Для багатьох запрошених гостей було цікаво ознайомитися із презентацією зеленого маршруту «Легенди Пониззя», а також із презентаціями місцевих виробників. Було презентовано кілька цікавих проектів для інвестицій та розглянуто ряд реалізованих кейсів, зокрема в галузі туризму, виноробства, лікарських рослин, вівчарства, свинарства, бджільництва тощо.

??Даний захід відіграє важливу роль для нашої громади. Адже серед запрошених гостей були представники з різних куточків України, зокрема делегація представників з Бурштинської громади Івано-Франківської області, яку нещодавно також відвідували представники нашої громади. На форумі були присутні представники бізнесу, а також інвестори.

Учасники форуму мали можливість поспілкуватися, задати питання всім виступаючим, обмінятися контактами. Після закінчення першої частини форуму гостям було запропоновано екскурсії до наших виробників.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису