Дністер – річка, що об’єднує громади! U-LEAD – програма, що посилює їх!

  • 508

Фото без опису

?????????Дністер – річка, що об’єднує громади! U-LEAD – програма, що посилює їх!

Сьогодні делегація з представників громад, які нещодавно підписали договір міжмуніципального співробітництва «Дністровський каньйон», завітала до нашого House of Decentralization в Києві. Під час зустрічі із заступником директора Програми «U-LEAD з Європою» від GIZ Андреєм Хорватом вони обговорили наступні кроки впровадження цієї співпраці та подальшу підтримку від U-LEAD.

Андрей Хорат зазначив, що U-LEAD завжди рада сприяти налагодженню співробітництва між громадами та продовжуватиме всіляко підтримувати їх!

Нагадаємо, що за підтримки U-LEAD 33 громади Івано-Франківської, Чернівецької, Тернопільської та Хмельницької областей підписали договір про міжмуніципальне співробітництво. Вони планують спільно реалізовувати проєкт з розвитку туризму – «Дністровський каньйон». Він передбачає розробку нових туристичних маршрутів, а також проведення благоустрою пам’яток природи та культури на території каньйону. Для підсилення ефекту громади планують розробити бренд Дністровського каньйону. Реалізація договору відбуватиметься протягом п’яти наступних років.