7 липня, в м. Київ відбувся Всеукраїнський з’їзд територіальних громад України.

  • 264

Фото без опису

Сьогодні, 7 липня, в м. Київ відбувся Всеукраїнський з’їзд територіальних громад України.????????

?В одній залі офлайн зібрались сотні учасників – голови територіальних громад, народні депутати України, посадовці центральних органів державної влади, представники міжнародних організацій та проектів технічної допомоги, експертне середовище, ЗМІ.

?Наша область була і залишається в лідерах процесу децентралізації в державній системі місцевого самоврядування!

?Серед учасників команди голів громад Хмельниччини був голова Староушицької громади Анатолій ТИМЧУК.

??Гарячі теми дня:

??Конституційне закріплення результатів реформи місцевого самоврядування, зміни до Закону про місцеве самоврядування в Україні, нову редакція Закону про службу в органах місцевого самоврядування.

??Підходи до розмежування повноважень між рівнями місцевого самоврядування та органами державної влади, ресурсне забезпечення повноважень (освіта, медицина, соціальний захист, цивільний захист та інше)

??Асоціації місцевого самоврядування як інструмент захисту інтересів місцевого самоврядування та представництва інтересів місцевого самоврядування в центральних органах влади (лобіювання). Формування єдиного голосу місцевого самоврядування.

?Масштабне зібрання та тематичні платформи дискусій сприяли чудовому діалогу між різними представниками делегацій України та представників міжнародних організацій

Фото без опису 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису