Впровадження нових форм співпраці влади та громадських організацій на місцевому рівні

  • 293

Фото без опису

?25 червня в приміщенні Староушицького будинку культури відбулася підсумкова зустріч в рамках проекту «Впровадження нових форм співпраці влади та громадських організацій на місцевому рівні», який впроваджувався Всеукраїнською громадською спілкою Громадські Ініціативи України???????? на території Староушицької селищної територіальної громади протягом вересня 2020 р. – травня 2021 р. Результатом роботи в даному проекті є розроблена та затверджена на сесії селищної ради «Програма сприяння розвитку громадянського суспільства в Староушицькій територіальній громаді на 2021 -2025 роки».???? Метою даної Програми є сприяння розвитку громадської активності на території Староушицької територіальної громади шляхом створення нормативно-правової бази, що регламентує розвиток громадянського суспільства та участь мешканців в процесах прийняття рішень та формування місцевої політики, а також підвищення ефективності комунікації місцевої влади з інститутами громадянського суспільства для задоволення потреб розвитку населених пунктів громади.

?З вітальним словом до учасників звернувся заступник селищного голови Ігор Чорний. Побажав всій команді продуктивної праці.

?На зустрічі були присутні учасники робочої групи проекту Наталія Бичок, Ірина Вишемірська, Маргарита Волошина, Ігор Вишемірський, а також куратор проекту – голова правління Спілки Громадські Ініціативи України???????? Yuriy Stepanets (м. Вінниця). Для присутніх на зустрічі активних мешканців громади розповіли про можливості, які дає розроблена Програма сприяння розвитку громадянського суспільства в Староушицькій територіальній громаді для ефективної взаємодії представників місцевої влади та громадян, а саме залучення до прийняття рішень через такі інституції як Молодіжна, Громадська рада, Рада підприємців та інші форми самоорганізації населення.

?Серед запрошених гостей був Сергій Толстіхін – експерт розвитку туризму. Він розповів про практичні аспекти співпраці влади та громадських організацій на місцевому рівні.

Фото без опису

?Дякуємо Громадські Ініціативи України???????? за надану можливість взяти участь у проекті. Наступними кроками ОМС Староушицької селищної ради буде розробка нормативно-правових документів???? для запровадження громадського бюджету, створення Молодіжної ради та Ради підприємців.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису