Святкування Дня медичного працівника в громаді

  • 858

Щороку в третю неділю червня відзначається День медичного працівника – професійне свято працівників галузі охорони здоров`я в Україні.

Напередодні Дня медичного працівника керівництво громади та працівники селищної ради вітали медиків із святом.

В п’ятницю в актовому залі санаторію «Дністер» зібралися працівники закладу. Приємно, що після довгої перерви роботи закладу працівники відчули увагу до себе. Від селищної ради було вручено подарунки до свята. Гості бажали, щоб здійснювалися мрії і задуми, які будуть втілюватися в чудову роботу, адже заклад дійсно має гарні перспективи розвитку. Цього ж дня вітали працівників Староушицького пункту швидкої допомоги.

 

  

В суботу із нетерпінням чекали привітань працівники Староушицької АЗПСМ. Із привітаннями та подарунками для медиків прибули заступники селищного голови Василь Горбняк та Ігор Чорний. Всі працівники закладу приймали гарні поздоровлення. Гості від щирого серця вітали з професійним святом, бажали міцного здоров’я, благополуччя, достатку, родинного затишку, успіху, людської шани та поваги,  адже сімейні лікарі готові прийти на допомогу в будь-який час.

 

Працівників ФАПів в селах громади привітали старости округів солодкими подарунками та щирими побажаннями гідно та із задоволенням працювати надалі.