День захисту дітей в Староушицькій громаді

  • 757

1 червня, в Україні та світі традиційно відзначається День захисту дітей.

1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Це і веселе свято для самих дітей, і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Саме сьогодні учні Староушицького ліцею, за допомогою дорослих, організували дитячий Благодійний ярмарок, біля Староушицького Будинку культури. Акцент ярмаркування - благодійні справи, адже виручені кошти будуть використані на потреби важкохворих дітей.

На захід завітали керівництво громади.

Відкривав свято зі словами привітання селищний голова Анатолій Тимчук, який привітав усіх зі святом та побажав сонця, миру, радості, добра, а дітям гарного ярмаркування.

Кожен клас на столи виставили стільки цікавого і смачненького, що очі розбігалися! Тут пропонувалися страви, солодощі, випічка.

По закінченню ярмарки із словами подяки дітям  виступила начальник віддділу освіти культури молоді та спорту Наталія Бичок.

Ми, дорослі вітаємо своїх діток з Днем захисту дітей! Бажаємо їм в цей день радіти своєму дитинству, веселитися і посміхатися, а також, звичайно, добре вчитися і радувати рідних своїми успіхами!

  

 

 

 

Сьогодні, 1 червня, в Україні та світі традиційно відзначається День захисту дітей.

Цього дня заступник селищного голови Василь Горбняк, заступник селищного голови Ігор Чорний, начальник віддділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Бичок та староста Грушківського старостату Анна Комар, вручили подарунки дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування. Привітали дітей із святом та побажали передусім міцного здоров’я, щасливого дитинства і можливостей для самореалізації.

 

  

 

 

В рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей у Староушицькому ліцеї відбувся квест "Знай свої права" для учнів 1-4 класів.

 

 

 

В рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей у Староушицькому ліцеї відбувся турнір з волейболу між збірними командами 7-8 та 9-10 класів.

 

 

В рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей у Староушицькому ліцеї відбувся спортивний квест "У пошуках олмпійського вогню", в якому взяли участь школярі 5-6 класів.

 

 

 

Грушківський ліцей

…Щасливе дитинство – це друзів багато,

З якими і будні минають, як свято!

Це щедрі сюрпризи і здійснені мрії,

Казкові бажання і щирі надії…

Сьогодні, в День захисту дітей, учнівським парламентом нашого ліцею було проведено ігрову годину з учнями початкової школи. Діти танцювали, грали рухливы ігри та по дитячому веселилися!!! Хочеться привітати всіх маленьких мешканців планети зі святом і побажати побільше радісних і світлих моментів.

 

 

 

1 червня- Міжнародний день захисту дітей.

Тож вітаємо вихованців Староушицького ДНЗ "Подолянчика" і батьків зі святом. Щасливе дитинство - щасливі діти.

  

 

Подільський ліцей

«Рух - це здорово! Рух – це модно! Рух – це захопливо!» Цю думку доводять учні та вчителі Подільського ліцею, які сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей, взяли участь у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході «Рух – це здорово». «Олімпійські старти» для учнів 1-4 класів, легкоатлетичний забіг до 1000 метрів, в якому взяли участь учні 9-10 класів, естафета «Cool Games» у 7-8 класах, спортивні розваги, руханки, фізкультурні хвилинки, ігри – це цікаво й весело. До оздоровчих заходів долучились вчителі початкових класів Оксана ВІТКОВСЬКА, Ірина РЖЕПЯНСЬКА, Тетяна ЛІСОВА, Леся ДУДАР, вчителі фізкультури Василь ОСТАПЧУК, Андрій ПАСТУХ та Валерій ГОРІХОВСЬКИЙ. Здоровим бути здорово! Рух – це життя! Як пройшов сьогоднішній день у нашому ліцеї можна подивитись за покликанням:

 

Чабанівський ліцей

Учнівське самоврядування Чабанівського ліцею Староушицької селищної ради вітає з Днем захисту дітей.

День захисту дітей - яке чудове свято!

Усіх дітей Землі ми хочем привітати.

Хай світить сонце всім, грайливий м'ячик скаче,

Від болю і образ нехай ніхто не плаче .

І наша пісенька нехай летить над краєм

Про те, що ми зі святом всіх вітаємо.