В день пам’яті та примирення, а також напередодні 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в населенних пунктах громади відбулося покладання квітів загиблим воїнам.

  • 582

Фото без опису

В день пам’яті та примирення, а також напередодні 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, що відзначаються 8 та 9 травня в населенних пунктах громади відбулося покладання квітів загиблим воїнам.

У меморіальних заходах в громаді взяли участь селищний голова Анатолій Тимчук, заступники селищного голови Василь Горбняк та Ігор Чорний, секретар Староушицької селищної ради Лариса Розворук, начальник відділу фінансів Валентина Марценюк, начальник ВОКТМС Наталія Бичок, заступник начальника ВОКТМС Юлія Заболотна, головний спеціаліст ВОКТМС Інна Думанська, староста Грушківського старостату Ганна Комар, староста Подільського старостату Ольга Вольська, староста Крушанівського старостату Вікторія Продан, староста Нефедівського старостату Інна Касьян та депутати Староушицької селищної ради. До покладання квітів долучились також вчителі, працівники клубів і будинків культури та соціальні працівники.

Присутні схилили голови перед героями, які відважно й самовіддано боролиcя з нацизмом, поклали квіти.

Віддаючи найглибшу шану тим, хто сімдесят шість років тому захистив Україну і світ від нацистської навали, висловлюємо слова подяки і підтримки нашим воїнам-захисникам, які зараз боронять незалежність і суверенітет держави на Сході України.

Згадаймо тих, хто не повернувся з фронтів Другої Світової війни, хто не дійшов до Перемоги.

Світла пам’ять вічно молодим солдатам та офіцерам, що мужньо боролися з ворогом і перемогли…

Світла пам’ять тим, хто поліг смертю хоробрих…

Пам’ять усім, чиї серця обпалила Друга світова війна і тим, хто віддав своє життя за свободу українського народу…

Вклонімося і мертвим і живим, безсмертним і безстрашним героям Другої Світової

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису