Правоохоронці Кам'янець-Подільського РУ поліції провели нараду з протидії шахрайства.

  • 1108

Фото без опису

??Сьогодні, правоохоронці Кам'янець-Подільського РУ поліції в приміщенні Староушицької селищної ради провели нараду із керівництвом громади та старостами з метою їх долучення до спільної роботи щодо протидії шахрайства.

??Начальник Відділення поліції №1 Кам’янець-Подільського РУП Василь Лупійчук, начальник СП відділення поліції №1 Кам’янець-Подільського РУП Едуард Вербицький і поліцейський офіцер громади Владислав Мандзюк зауважили про основні проблеми, з якими стикаються поліцейські та пересічні громадяни. Чи не щодня отримують смс з незрозумілим змістом щодо зняття грошей з рахунків виманюючи таким чином паролі від карток, дзвінки начебто з поліції про те, що родич потрапив у біду.

??Сподіваємось, що такими діями ми знизимо рівень шахрайства. Поліцейський офіцер громади Владислав Мандзюк вкотре повідомляє, що громадяни повинні бути обачливими: обирати безпечні види здійснення операцій в інтернеті, які пов'язані з перерахуванням грошей, не переказувати гроші на незнайомі банківські картки та мобільні номери, пам'ятати про те, що пароль від банківської картки – це конфіденційна інформація, яку не можуть знати навіть співробітники банку.??

Фото без опису