Привітаня голови громади із новорічними святами

  • 344

Дорогі жителі Староушицької громади!


Від усього серця радий вітати усіх Вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!
Ось і відходить у минуле рік, сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, здолання перешкод та здійснення планів. Ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього рідної громади. Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.
Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому.
Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному Любові та Віри. Подаруємо найдорожче і найцінніше - любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним. Хай Різдв'яна зоря запалить у Наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.


З Новим роком та Різдвом Христовим!
З повагою – селищний голова Анатолій ТИМЧУК