Відбулося заключне 50-те засідання сесії депутатів VII скликання Староушицької селищної ради.

  • 771

Фото без опису

13 жовтня відбулося заключне 50-те засідання сесії депутатів VII скликання Староушицької селищної ради. На сесію було винесено 151 питання.

У роботі пленарного засідання взяли участь голова селищної ради Анатолій Тимчук, секретар Староушицької селищної ради Лариса Розворук, в.о.старост, начальники відділів виконавчого комітету Староушицької селищної ради.

На початку засідання селищний голова Анатолій Тимчук подякував усім депутатам за активну, злагоджену роботу протягом усіх засідань сесій селищної ради VII скликання, адже усі результати, які вдалося досягнути за останні 2,5 роки діяльності стали можливими завдяки спільній роботі усіх депутатів і керівництва громади.

Одразу після промови було запропоновано до розгляду такі питання:

1. Про затвердження положення про оренду майна Староушицької селищної ради та деяке забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна на території Староушицької селищної ради.

2. Про внесення змін до бюджету Староушицької селищної ради на 2020 рік.

3. Земельні питання.

Загалом, незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного, засідання п'ятдесятої сесії VII скликання селищної ради пройшло злагоджено та організовано, адже прийняті рішення спрямовані на забезпечення соціально-економічної стабільності в громаді.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису