Відкриття оновленого відділення Укрпошти в смт Стара Ушиця

  • 751

У поштовому відділенні смт Стара Ушиця проведено капітальний ремонт приміщення, встановлено нові меблі, які відповідають операційним завданням приміщення. Ще раніше керівництво громади та Хмельницької філії Укрпошти погодили спільну роботу для забезпечення комфортних умов роботи працівникам відділення Старої Ушиці для надання послуг населенню. Капітальний ремонт приміщення відділення було проведено за рахунок спонсорських коштів ТОВ «Агро-Еко-Граунд».
17 вересня до відділення Укрпошти смт Стара Ушиця завітали гості Микола Олексійович Громов – директор філії Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта», Колочова Оксана Вікторівна – керівник Кам’янець-Подільського Центру поштового зв’язку, Погорєвич Наталія Олександрівна – територіальний менеджер Кам’янець-Подільського району, Цмикал Юлія Миколаївна.
Микола Громов подякував керівництву громади за активну участь у проведенні оновлення відділення пошти. Оксана Колочова вручила поважним гостям та селищному голові Анатолію Тимчуку пам’ятні листівки з поштовими марками із зображеннями мальовничих краєвидів Староушицької громади.
Вже зараз це відділення працюватиме за подовженим робочим графіком (з 9.00 до 18.00, обідня перерва з 13.00 – 14.00). Подовження графіків роботи забезпечить клієнтам максимальну зручність та доступність в отриманні послуг, також це дасть можливість значно скоротити час обслуговування клієнтів та, відповідно, зменшити черги у відділенні.