розпочалися підготовчі роботи до проведення ремонту на ділянці дороги С 230843 Нефедівці – Лучки.

  • 578

Фото без опису

Керівництво громади розуміє, що підтримка дорожньо-транспортної інфраструктури на території громади в належному стані є одним із пріоритетних напрямків діяльності виконавчого апарату селищної ради. Тому намагається задіяти всі можливі ресурси, щоб вирішувати питання ремонту та утримання доріг.

Так, у поточному році, вдалося включити до переліку доріг, що підлягають поточному середньому ремонту ділянку дороги місцевого значення С 230843 Нефедівці – Лучки довжиною 700 м. Замовником робіт є ДП «Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг». Проведено тендер на поточний середній ремонт даної ділянки дороги на суму 2 730 957 грн. Виконавцем робіт буде ПП ВКФ «Будмонтажсервіс», м. Кам’янець-Подільський.

Силами громади розпочалися підготовчі роботи до проведення ремонту на ділянці дороги С 230843 Нефедівці – Лучки. Сьогодні працівники КП «Відродження», а також дорожня техніка розчищали придорожні смуги, підрізали дерева вздовж узбіч.

Нагадаємо, що минулого року було проведено ремонт ділянки доріг Подільське – Нефедівці. На сьогоднішній день – це одна із кращих доріг в громаді.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису