Ремонт автобусної зупинки в с. Рункошів

  • 791

Фото без опису

Завжди приємно, коли йде робота що викликає захоплення. Коли мешканці сіл і селищ відчувають свою належність до творення громади своєї мрії, проявляють ініціативу та від обговорень переходять до роботи.

Керівництво Староушицької громади постійно співпрацює з жителями громади та підтримує будь-які ідеї щодо благоустрою громадських місць.

 Так, жителі с. Грушка та с. Рункошів, за ініціативи старости округу Ганни Комар, організували та провели ремонт автобусної зупинки в с. Рункошів у напрямку до м. Кам’янець-Подільський.

Жителька с. Крушанівка Оксана Делечук – талановита художниця розфарбувала зупинку в патріотичних кольорах, а стіни прикрасила барвистими квітами та мапою громади

Велика подяка всім тим, хто брав участь в даній роботі: Оксана Делечук – художник, Оксана Тимчук – вчителька Грушківського ліцею, Буняк Галина – соціальний працівник, Інна Марценюк – завідуюча Рункошівським клубом, Валерій Грамчук – діловод Грушківського старостинського округу. Висловлюємо подяку за фінансову підтримку фермерам і підприємцям: Сінькову Івану, Мельнику Дмитру, Антименюку Валентину, Гінзеровському Олександру, Брижаку Василю, Дякуну Миколі.

Нагадаємо, що минулого року так же гарно і яскраво було оздоблено зупинку в с. Крушанівка за ініціативи старости Крушанівського округу Вікторії Продан. Тоді в  роботі брали участь: Делечук Оксана, Посітко Ганна, Коваленко Валентина, Міщук Раїса, Остапчук Лариса. Фінансову підтримку надав генеральний директор ТОВ «Агро ЕКО ХХІ» Гінзеровський Олександр

І це не останній арт-об’єкт, що з’явиться на території Староушицької громади. Вже зараз приступили до ремонту зупинки в с. Рункошів при в’їзді в село зі сторони до м. Хмельницький. Підтримуйте і беріть участь.

Фото без опису  Фото без опису