Вітання голови Староушицької ОТГ Анатолія Тимчука із Днем пам’яті та примирення, із  75-ю річницею Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

  • 444

Фото без опису

Дорогі захисники Української держави!

Шановні земляки!

Вітаю вас з Днем пам’яті та примирення, із  75-ю річницею Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Ці травневі дні українські сім’ї зустрічають з особливими почуттями. Друга світова війна забрала мільйони людських життів. Минають роки, але залишається живою пам’ять про страшну трагедію, яка пройшлася по долі чи не кожної родини в Україні, в Європі, багатьох родин по всьому світу.

Ми зажди пам’ятаємо про те, як довгі 1225 днів і ночей Україна була окупована фашистськими вандалами. Окупована, але не зломлена. Загарбана, але не поставлена на коліна.

Мільйони українців 75 років тому своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою захищали рідну землю. Через тяжкі бої, мільйони жертв прийшла до нас перемога. Не перелічити подвигів – і бойових, і трудових здійснених під час Другої світової війни, не перелічити героїв відомих та невідомих, живих та полеглих.

Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму. Ми вшановуємо пам'ять усіх жертв цієї найстрашнішої війни. Цей смерч забрав понад 10 мільйонів українських життів.

Вічна їм слава, вічна їм пам’ять!

Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті. Про це нагадуватимуть меморіальні дошки, пам’ятники. Та найголовніший меморіал – людська пам’ять, яку нащадки несуть у вічність у своїх серцях.

День Перемоги для нашого народу свято, яке об’єднує всі покоління і є невичерпним джерелом патріотизму, віри у власні сили та можливості.

Сьогодні мир в Європі знову під загрозою. Проти України здійснюється військова агресія. І ми знову змушені відстоювати нашу незалежність і європейські цінності. Ми платимо за це високу ціну, але ми переможемо!

Дорогі земляки!

У ці травневі дні бажаю Вам, Вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

Слава всім, хто захищав Україну від  нацистської агресії!

Слава Збройним Силам України, Національній гвардії, добровольцям, волонтерам, всім силовим структурам, які боронять нашу Вітчизну!

Слава Україні!Героям Слава!

З повагою, cелищний голова                                                               Анатолій ТИМЧУК