Увага! Важлива інформація!

  • 390

Фото без опису

В цьому році у зв'язку з карантином через пандемію коронавірусу Україна змушена відмовитися від проведення масових заходів на честь Дня пам'яті і примирення 8 травня і 75-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня.
Травневі свята завжди асоціювалися у нас з відпочинком на природі, відвідуванням друзів, рідних, відзначенням Дня пам'яті і примирення 8 травня і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня. На жаль, цього року в умовах карантину багато пунктів в цьому списку втілити не вдасться.
В першу чергу довелося відмовитися від мітингу за участю представників місцевої влади, підприємств, організацій, учасників бойових дій, школярів. Урочистостей та мітингу не буде, а покладання квітів до пам'ятників відбуватиметься групами не більше 10 осіб з дотриманням маскового режиму та безпечної дистанції.
Селищний голова Анатолій Тимчук в черговий раз просить мешканців громади з розумінням поставитися до тимчасових обмежень. Кожен з нас повинен усвідомити, що від його поведінки залежить здоров’я, а можливо і життя інших людей. Дотримуйтеся простих правил особистої гігієни, піклуйтеся про своїх близьких і будьте здорові!