Проведення ямкового ремонту дороги Стара Ушиця - Кам'янець-Подільський

  • 590

Фото без опису

Дуже болючим було питання про стан дорожного покриття напрямку Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця. Адже проступово з роками йде руйнація асфальту. Слід нагадати, що мережу доріг місцевого значення району в основному було сформовано у 70-90 роках минулого століття. На сьогодні біля 90% доріг за своїми експлуатаційними характеристиками не відповідають вимогам нормативних документів за показниками рівності, наявності ямковості та деформацій покриття проїзної частини.

Фото без опису

Керівництво громади постійно звертається у відповідні органи щодо проведення ремонту на даній дорозі. В минулому році було надіслано ряд офіційних листів на Офіс презедента, Службу автомобільних доріг Хмельницької області. Анатолій Тимчук звертався до народного депутата Ігоря Марчука та голови Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитра Габінета із даним питанням.

На капітальний ремонт цієї ділянки дороги потрібні дуже великі кошти і їх залучити поки що із державного бюджету неможливо. Але вже в цьому році служба автомобільних доріг розпочала ямковий ремонт дорожнього полотна в даному напрямку. На сьогоднішній день вже проведено ремонт на більшій частині дороги. І як результат командної роботи усіх гілок влади, а соме починаючи від Староушицької ОТГ, районної адміністрації , обласної адміністрції та народного депутата маємо вже позитивний результат, а саме – ремонт дороги. Дуже важливо що ця робота в даний час проводиться. Ми також вдячні працівникам Кам’янець-Подільської ДЕД, що задіяні в даній роботі.

Фото без опису  Фото без опису