В смт Стара Ушиця, відбувся земельний аукціон з продажу права оренди земельної ділянки

  • 427

Фото без опису  Фото без опису

23 квітня, 2020 року о 10 год, в смт Стара Ушиця, відбувся земельний аукціон з продажу права оренди, строком на 15 років, земельної ділянки  площею 30,9998 га, що знаходиться на території Староушицької cелищної ради.  В аукціоні взяли участь 4 учасники з різних куточків Хмельницької області.

За результатами торгів переможцем визнано ТОВ «ДІОНІС МГ ПЛЮС», що запропонувало за оренду даної земельної ділянки призначеної для ведення товарного с/г виробництва орендну плату 141 792,78 грн за рік.

Результати торгів з продажу права оренди земельної ділянки Фото без опису

Передача в оренду земельної ділянки через торги (аукціони) є гарною практикою, адже участь у ньому може взяти кожен бажаючий, проводиться він прозоро і відкрито, а громада, за результатами торгів, отримує максимально можливий розмір орендної плати.

Фото без опису

Доречі, Староушицька селищна рада першою у Кам’янець-Подільському районі провела аукціон з продажу права оренди земельної ділянки, а ціна орендної плати за земельну ділянку,  у пеперахунку за один гектар найвища серед інших наданих в оренду по громаді. Позитивним є і те, що на території громади з’явиться нове сільськогосподарське підприємство, що готове до діалогу та співпраці, а до селищного бюджету надійдуть додаткові кошти від орендної плати. Нагадаємо, що багато років ця ділянка була в запущеному стані і діяльність на ній не здійснювалась.

Фото без опису  Фото без опису