Поліція громади забезпечує грмадський порядок

  • 485

У Староушицькій ОТГ працює поліцейська  станція. Для цього в Старій Ушиці в оновленому приміщенні ще раніше облаштували робочий кабінет дільничного поліцейського офіцера громади.  Вирішенням безпекових проблем її жителів, відтепер займатиметься поліцейський офіцер, лейтенант поліції  Мандзюк Владислав Тарасович. 

Селищний голова Анатолій Тимчук, заступник голови Василь Горбняк та заступник голови з гуманітарних питань Ігор Чорний провели уже декілька робочих  зустрічей з новопризначеним поліцейським офіцером громади, в ході яких обговорили  план співпраці, окреслили першочергові проблемні питання на території Староушицької ОТГ. Правоохоронець зазначив, що його головне завдання – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

У Хмельницькій області поліцейські проводять заходи для попередження поширення COVID-19. Поліція громади також проводить роз’яснювальну та  профілактичну роботу серед місцевих жителів, які повернулися із-за кордону. Людям нагадали, що їм необхідно дотримуватися режиму самоізоляції.

Мандзюк Владислав Тарасович – моб. +38(067)6887961

Адреса поліцейської станції: вул. Українська 5, смт Стара Ушиця