Святкування 8 Березня в громаді

  • 1006

Фото без опису

Березень – чудова, ніжна пора пролісків і підсніжників, першого сонячного тепла і вічного відродження природи. Із пробудженням природи приходить до нас перше весняне свято — Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, свято кохання, свято Мами. Мама …. Це перше слово , яке з радісною усмішкою вимовляє дитина. Мама … Це слово, яке найчастіше повторює людина у хвилини страждання і горя. І кожен несе в серці любов . Учні четвертого класу нашого ліцею разом зі своєю вчителькою Горгулько В.В. підготували та провели свято « Матусям присвячуємо …» для найрідніших їм жінок – мам та бабусь. На святі лунали дзвінкі пісні та запальні танці, вітальні слова від учнів та цікаві конкурси. Четвертокласники перевтілювались у акторів, кухарів. Родзинкою свята став танок мам зі своїми дітьми, який був наповнений теплом, усмішками, радістю та любов’ю. За веселими таночками, піснями, сценками, віршами , конкурсами час сплинув непомітно, тож на прощання – подарунки від дітей зроблені власними руками. Свято закінчилось з посмішками на обличчях учнів та їхніх рідних мам та бабусь.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Весна... Надія, радість і любов. І як би там не було холодно, все ж весна,озивається до нас радістю.
То ж не дивно, що саме на початку цієї прекрасної пори, коли все пробуджується, оживає, набирається сили, ми вітаємо найпрекраніше творіння на Землі - її Величність Жінку.
Жінки... Їх мільйони, і кожна несе у своєму серці материнську любов. Серця їхні говорять на єдиній мові світу, і кожний, якщо в ньому є хоч атом людяності, скаже: "Найкраща мати - моя мама".
Ми стаємо дорослими і залишаємо батьківський дім. А мами чекають вісточки, вслухаються в шерехи і звуки кроків. І всі наші радощі й прикрощі, перемоги і поразкипереживають разом із нами наші мами.
І скільки б тобі не було років - п'ять чи п'ятдесят, - тобі завжди потрібна мати, її ласка, її погляд...
Важко назвати поета, який би у своїй творчості не звертався до образу матері. Саме цьому образові присвячені найкращі твори відомих світових митців. Їй, дорогій і милій, єдиній і коханй присвячували вони свої поезії.В піснях і молитвах, віршах і поемах звертається людство до жінки, до своєї берегині- Матері. Такою була провідна думка літературно- музичного свята "Її Величність - Жінка" у Староушицькому ліцеї.
Щира подяка школярам 5-11 класів за майстерність виконання чудових творів, низький уклін Голюк Галині Петрівні за організацію такого яскравого свята!!!

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

Усмішка матусі – берегиня мрій!
Усмішка матусі – світлий обрій мій,
Усмішка матусі – весен білий цвіт,
Усмішка матусі зігріває світ!
Здається, усмішка не сходила з облич усіх, хто завітав сьогодні до Подільського ліцею. У переддень весняного свята жінок наймолодші учні нашого закладу освіти привітали усіх дівчат, мам, сестер, бабусь зі святом, подарувавши їм святковий настрій своїми яскравими виступами.
Організували квіткове свято творчі вчителі початкових класів Ірина Григорівна РЖЕПЯНСЬКА, Тетяна Михайлівна ЛІСОВА, Леся Володимирівна ДУДАР, Оксана В’ячеславівна ВІТКОВСЬКА. Пісні і танці, щирі і теплі побажання, танцювально-пісенні композиції – у кожен виступ наші неймовірно талановиті дітки вклали свою любов і шану до найрідніших їм людей, до тих, хто завжди поруч. А завершилося свято чудовими подарунками мамам – квітами, які діти з виготовили власноруч.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

5 березня у Грушківському ліцеї відбувся захід « Міс ліцею 2020»
У конкурсній боротьбі за звання найкращої учениці школи брали участь дівчата 6-11 класів, серед них: Козлова Марія (учениця 6 класу), Грузевич Анастасія (учениця 6 класу), Бакаляр Аліса (учениця 7 класу), Воєвода Ірина (учениця 9 класу), Костенюк Діана (учениця 10 класу), Балагурова Мар’яна (учениця 11 класу).
Всі конкурсантки старанно підготувалися до конкурсної програми. У конкурсах «Привіт, це я», «Художниця», «Господарочка», «Дизайнерське мистецтво», «Мій талант» дівчата продемонстрували свої таланти та здібності. Всіх учасниць було нагороджено дипломами із титулами та подарунками.

«Міс глядацьких симпатій» та титулом «Міс ліцею2020» нагороджено ученицю 10 класу Костенюк Діану.
Захід підготували педагог-організатор Посітко Г.М. та презедент учнівського парламенту Балагурова Мар’яна.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису