Відбулося засідання 40-ї сесії депутатів VII скликання Староушицької селищної ради. Були присутніми депутати, працівники установ.

  • 355

20 лютого, відбулося засідання 40-ї сесії депутатів VII скликання Староушицької селищної ради. Були присутніми депутати, працівники установ.
Сесію розпочав селищний голова Анатолій Тимчук. На порядок денний було винесено близько 100 питань. Зокрема на розгляд депутатів начальником відділу фінансів та бухгалтерського обліку Валентиною Марценюк було представлено звіт про виконання селищного бюджету за 2019 рік. Також було заслухано звіт про хід виконання усіх цільових програм, відповідно до яких здійснюються видатки із селищного бюджету.
Одне з найголовніших питань стосувалося затвердження умов енергосервісних договорів. Ще в кінці 2019 р. селищною радою були проведені тендерні процедури щодо закупівлі послуг енергосервісу для Староушицького ДНЗ «Подолянчик», Староушицького та Подільського ліцеїв. За результатами відкритих торгів переможцем було визначено ФОП Сокур С.В. Представники підприємця-переможця були присутніми на засіданні сесії депутатів та розповіли присутнім про всі умови енергосервісних договорів, переваги та перспективи реалізації заходів з енергозбереження в цих установах. Було також розглянуто питання щодо внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік, а також близько 50-ти земельних питань, про які доповідав начальник відділу земельних ресурсів Віталій Никуляк.