ЗАВЕРШЕНО СУДОВИЙ РОЗГЛЯД У СПРАВІ ПРО ВЧИНЕННЯ РЯДУ КРАДІЖОК ГРУПОЮ ОСІБ З МЕТОЮ НАЖИВИ

  • 367

У лютому 2020 року у справі щодо вчинення протягом 2016-2017 років 17 епізодів крадіжок та незаконного заволодіння транспортним засобом на території міста Кам’янця-Подільського та Кам’янець-Подільського району прийнято судове рішення у вигляді вироку.

Обставини кримінального провадження: протягом 2016-2017 років два мешканці міста на території міста Кам’янця-Подільського та Кам’янець-Подільського району вчинили 17 епізодів крадіжок із проникненням у приміщення, звідки викрали майна на загальну суму 223 372 гривні, а також незаконно заволоділи транспортним засобом – квадроциклом.

Слідчими відділами Кам’янець-Подільського ВП та Кам’янець-Подільського РВП Кам’янець-Подільського ВП ГУНП у Хмельницькій області у вказаних кримінальних провадженнях проведено досудове розслідування, за результатами якого до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду направлено два обвинувальні акти відносно двох осіб за ознаками вчинення таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням у приміщення, та незаконного заволодіння транспортним засобом, поєднаного з проникненням у інше сховище.

На суді свою вину обвинувачені визнали частково, однак за принципової позиції державного обвинувача та за результатами дослідження наданих прокурором доказів вдалося встановити обставини вчинення усіх злочинів.

10 лютого 2020 року у судовому розгляді цього провадження Кам’янець-Подільським судом прийнято рішення. Обвинувачених у вчиненні даних кримінальних правопорушень визнано винуватими та призначено покарання у виді позбавлення волі на тривалий термін.

 

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура