Меморандум про співпрацю щодо зміцнення інститутів демократії, дотримання прав людини та розвитку місцевого самоврядування в Україні.

  • 784

Нещодавно делегація Староушицької ОТГ  пребували в м. Хмельницький, де провели робочу зустріч із експертом з розвитку територій Сергієм Толстіхіним та координатором Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” у м. Хмельницький Юлією Мазур. В ході зустрічі обговорили питання щодо співпраці та проведення заходів, спрямованих на ознайомлення громадян із досягненнями, змінами та викликами реформ в Україні, із інструментами прямої демократії та механізмами участі в прийнятті рішень на місцевому рівні та сприяння підвищенню системного впливу громадян на політичні процеси в Україні.

  

Голова ОТГ Анатолий Тимчук зазначив, що такі заходи є дуже важливими для залучення громадян до процесів змін у громадах, що в свою чергу, дасть відчуття спільної дії та відповідальності.
За результатами зустрічі був підписаний меморандум про співпрацю щодо зміцнення інститутів демократії, дотримання прав людини та розвитку місцевого самоврядування в Україні.
Найближчим часом напрацьовується програма, формат та визначаємо дати майбутнх заходів вже на території громади.