Чергова зустріч врамках реалізації проекту «Створення умов для розвитку сільського «зеленого» туризму в Староушицькій громаді»

  • 426

Фото без опису

В понеділок, 13 січня, в рамках реалізації проекту «Створення умов для розвитку сільського «зеленого» туризму в Староушицькій громаді» працівниками Староушицької селищної ради та ГО «Бакота» була проведена чергова зустріч з місцевими жителями та підприємцями, які надають туристичні послуги (харчування, проживання, екскурсії, дегустації, тощо). Нагадаємо, що даний проект отримав перемогу у конкурсі мінігрантів від Фонду «Освіта для демократії» (Варшава, Польща) за підтримки ГО «Наше поділля» (Вінниця) та ГО «Точка доступу» (Краматорськ). На зустріч були запрошені місцеві жителі, які мають власні садиби та здають кімнати для ночівлі у смт Стара Ушиця поблизу Дністра, а також підприємці, які мають невеличке власне виробництво та надалі бажають його розвивати та популяризувати серед населення та туристів.

Фото без опису  Фото без опису
До присутніх звернувся селищний голова Анатолій Тимчук і розповів яка робота в громаді проводиться в напрямку розвитку туристичної галузі, про її очікувані результати та про переваги участі в проекті для місцевих жителів та підприємців.
Протягом терміну реалізації проекту робоча група отримує консультаційну та інформаційну підтримку від куратора проекту Ігоря Бабюка, який був присутнім на даній зустрічі. Він більш детально розповів про діяльність в межах даного проекту, його завдання та очікувані результати, що будуть отримані внаслідок реалізації проекту. Консультаційну та медіапідтримку проекту надає Алла Собко – керівник проектів медіакорпорації «Є!», яка також завітала на зутріч та розповіла присутнім, що реалізація даного проекту стане поштовхом до розвитку туристичної сфери Староушицької громади.

Фото без опису  Фото без опису


Члени робочої групи представили присутнім зібрані матеріали про ті місця в нашій громаді, які можуть стати в перспективі туристичними об’єктами, які приваблюють мальовничими краєвидами, загадковою історією та легендами.
Наголошуємо на тому, що участь у реалізації даного проекту дозволить власникам «зелених» садиб та підприємцям розмістити рекламну інформацію про свою діяльність на інформаційних стендах, що будуть виготовлені за кошти проекту та розміщені на території громади. Співфінансування від населення передбачено для здійснення робіт по встановленню самих стендів.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису