Проект «Створення умов для розвитку сільського «зеленого» туризму на території Староушицької громади».

  • 426

Шановні жителі та гості Староушицької громади!!!

Усі ми працюємо над розвитком і популяризацією нашої території – привабливої Старої Ушиці, унікальної Бакоти, екологічних заповідних місць, Дністровських берегів. Прагнемо, щоб наша громада стала комфортною для місцевих жителів і гостинною для гостей, туристів. Кожен із нас робить щось важливе і корисне для цього.

З цією метою представники громадської організації «Бакота» і Староушицької селищної ради розробили і виграли від польського фонду «Освіта для демократії» проект «Створення умов для розвитку сільського «зеленого» туризму на території Староушицької громади». В рамках проекту будуть розроблені інформаційні буклети та встановлені стенди. Планується, що на них буде розміщена інформація про місця відпочинку на території громади, туристичні об’єкти, родзинки, маршрути та інформація про місцевих жителів та підприємців, які надають туристичні послуги (харчування, місця для ночівлі, екскурсії, дегустації тощо).

Проект передбачає співфінансування: кошти Фонду «Освіта для демократії» становлять 80%, Староушицької селищної ради – 8% і решта – 12% – місцеві жителі. Тому, запрошуємо вас долучитися та підтримати спільний проект, який сприятиме розвитку і популяризації нашої громади.

Свій внесок можна зробити на рахунок ГО «Бакота» за такими реквізитами:

Отримувач: Громадська організація «Бакота»

Код ЄДРПОУ: 22775983

UA 623003460000026009023317102

Призначення платежу: благодійний внесок на виконання статутних завдань

 

Кошти можна перерахувати онлайн через Приват24, Ощад 24/7, у відділенні будь-якого банку або термінал, який знаходиться в магазині «Маркет», смт Стара Ушиця.

За додатковою інформацією можна звернутися до адміністрації Староушицької селищної ради (відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту - Наталія Бичок, тел.: (096)8233823; відділ фінансів та бухгалтерського обліку - Ірина Вишемірська, тел.: (096)9433802).

За усі кошти, які надійдуть на рахунок ми надамо прозорий звіт на сайті та сторінці у Фейсбуці  Староушицької ОТГ. 

Фото без опису