Відкриття Поліцейської станції в Старій Ушиці.

  • 1065

Фото без опису

Урочисте відкриття Поліцейської станції відбулося в Старій Ушиці. Тепер мешканцям громади не потрібно долати значну відстань, аби доїхати до відділу поліції.

14 січня в Староушицькій ОТГ було урочисто відкрито поліцейську станцію. Її створення та відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції та місцевої громади. Урочисто відкрили станцію заступник начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Білянський Валентин, голова староушицької  ОТГ Анатолій Тимчук та представники органів місцевого самоврядування. На відкриття прийшли і небайдужі мешканці громади.

Для поліції було виділено частину приміщення селищної ради, де було здійснено ремонт. Даний пункт почне працювати після того, як дільничний  пройде стажування і отримає автомобіль. Пізніше на  станції працюватиме двоє дільничних офіцерів поліції.

Фото без опису  Фото без опису

Як наголосив Анатолій Тимчук: «Дуже важливо, що в Староушицькій громаді поліцейська станція розпочне свою роботу. Адже до цього часу оперативно реагувати на виклики для поліції було неможливо. Адже віддаленість від району до Старої Ушиці становить майже 50 км. І також доїзд по аварійній дорозі унеможливлює оперативність викликів…. Також в літній період до нашої громади приїздить велика кількість туристів. І безпека їх перебування на нашій території також має суттєве значення….»

Фото без опису  Фото без опису

Заступик начальник ГУНП розповів про подальші плани діяльності поліції на території Староушицької громади: « Ми говорили з головою громади Анатолієм Тимчуком про те, щоб в подальшому розмістити та встановити  камери відеоспостереження, які допоможуть правоохоронцям у службі. При сучасному технічному оснащенні набагато краще буде працювати. І це дозволить покращити безпеку громадян… Дуже важливо, що керівництво Староушицької громади активно проводить роботу в напрямку безпеки своїх мешканців. І це відчутно, адже в цьому році вони перші її запускають »

Що потрібно для успішної громади? Це якісна освіта, медицина, культура та найголовніше — безпека. Тепер правоохоронці оперативніше реагуватимуть на виклики мешканців Староушицької ОТГ

 Формула успіху об’єднаної громади — наближення послуг до людей. Безпека — це теж послуга, яка повинна забезпечити максимальний порядок і комфорт у будь-якій громаді. Тому і в подальшому керівництво громади буде здійснювати роботу, щоб ї мешканці відчували максимальний комфорт.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису