Святкування Дня Святого Миколая у громаді

  • 2607

Фото без опису

с.Подільське

Подарунком до Дня Святого Миколая для учнів Подільського ліцею став благодійний Різдвяний ярмарок, який організували сьогодні батьки. Дитячий галас, весела запальна музика, запах гарячого чаю, кориці і свіжої випічки заполонив фойє нашого закладу освіти. Різноманітне печиво, желе, торти, пиріжки, піца, – все готували з великою батьківською любов’ю. Поярмаркували на славу! Дякуємо батьківському колективу за активну участь у святі.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

19 грудня Святий Миколай приходить до всіх, хто вірить у диво. Для дітей це свято особливе не тільки через подарунки, а ще й тому, що вони мають змогу познайомитися з Чудотворцем, який неодмінно завітає у школу, і подарувати йому найкращі вірші, пісні, таночки.
Неймовірно святкова, по-справжньому дивовижна атмосфера заполонила сьогодні і наш Подільський ліцей. Звуками веселих мелодій почалася концертна програма. Вчителі початкових класів Ірина РЖЕПЯНСЬКА, Тетяна ЛІСОВА, Леся ДУДАР, Оксана ВІТКОВСЬКА, педагог-організатор Аліна КОСТЕЦЬКА постаралися на славу! А які талановиті наші діти! Вони справжні янголи, які вміють дарувати добрі чудеса, радість і шастя нам, дорослим.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

У день Святого Миколая вихованці Подільського ДНЗ отримали солодкі подарунки від Голови районної ради Кривака В. М. засновника СТОВ "Зоря " Гінзеровського О. А.
Діти щиро раді подарункам і разом із батьками та працівниками ДНЗ дякують за отримані солодощі та іграшки, які з великим нетерпінням завжди чекають діти.
Бажаємо Вам напередодні Нового року та Різдва Христового родинного щастя, міцного здоров'я, оптимізму, віри, надії і любові в серці .
Нехай 2020 рік стане для Вас успішним і плідним, щедрим на здобутки та добрі справи , мир та спокій!

Фото без опису

 

 

с. Грушка

День святого Миколая, хто не чекає цього чудового свята? Мабуть, кожен з нас хотів би повернутись хоч на мить у дитинство, аби отримати довгожданного подарунка під подушку. Сьогодні у Грушківському ліцеї відбулась зустріч молодших школярів із святим Миколаєм. Діти читали вірші, співали пісень, танцювали. За свою працю отримали подарунки від Миколая. Веселий настрій, позитивні емоції зробили свято незабутнім для дітей, батьків та вчителів.
Дякуємо за співпрацю вчителям початкової ланки, вчителю Грушківського ліцею Пастуху Андрію Анатолійовичу, президенту учнівського парламенту Балагуровій Мар'яні.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

В День Святого Миколая кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво,здійснення заповітної мрії,котра під силу лише святому. У найсвітліше і радісне свято, якого найбільше чекають малюки в наш садочок завітав довгоочікуваний гість, Святий Миколай, з солодощами і подарунками для наших малюків. Не з порожніми руками на свято також завітала в.о.старости Комар Ганна Іванівна. Нехай добрий Святий принесе щастя у Ваші сім'ї й благополуччя рідній Україні.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

смт Стара Ушиця

День Святого Миколая в Староушицькому ліцеї

Цікаво та весело 19 грудня пройшло свято Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та радість.
Школярі 1-4 класів щиро дякують педагогу-організатору Чорній Тетяні Володимирівні та учням 6 класу, які підготували і провели таку чудову виставу, під час якої молодші школярі потрапили у справжню казку. Під час заходу здобувачі освіти початкової школи мали змогу разом із казковими героями поспівати веселих пісень, взяти участь у різноманітних конкурсах.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Цьогоріч святий Миколай завітав в Староушицький ДНЗ двічі. Отець Ігор Брицький разом із семінаристами привітав дошкільнят зі святом Миколая. Дітки порадували гостей віршиками про свято. А в свою чергу Миколай пригостив малят солодощами і привітав усіх зі святом. Щира вдячність отцю Ігорю за святкове дійство та привітання.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Привітати діток зі святом Миколая завітали гості ТОВ " Зарус Інвест". Разом із Лемішевським Денисом Анатолієвичем завітали і інші представники ТОВ. Дошкільнята привітали гостей своїми чудовими віршами та подарували пісеньку. Денис Анатолійович привітав дітей і працівників зі святом Миколая, а також побажав і діткам , і працівникам садочка щастя, достатку та сімейного затишку та тепла. Колектив ДНЗ , дошкільнята та їх батьки щиро дякуємо Дениса Анатолійовича за чудові подарунки і щирі слова вітання.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

с.Крушанівка

Благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі любов, турботу, добро. На жаль, зараз рідко знайдеш людину, котра згодиться безкорисливо допомагати іншим. Але завжди слід пам’ятати, що зроблена добра справа, навіть незначна, окриляє і душевно збагачує.
Вихованці, колектив, батьківський комітет Крушанівського ДНЗ «Дзвіночок», висловлюють щиросердечну подяку підприємцям с. Крушанівка Гензіровському О.А., Крілю А.Т., Чорному В.В., Притуляку В.П., Ганюк З.А., Кірпоті В.Б., Лавській С.І., Лавській Г.В. за надану матеріальну допомогу до Дня Святого Миколая.
Вітаємо вас з прийдешніми святами, хай в новому році вас чекає багато щастя, удачі, посмішок, світла і тепла. Хай рік буде наповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями. Бажаємо всім вам у Новому році бути здоровими, красивими, коханими та успішними! Нових досягнень вам, успіхів, бажань та нових ідей, нових можливостей і прагнень, нових горизонтів щастя та просторів натхнення!

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису