Візит в Староушицьку громаду народного депутата України Ігоря Марчука

  • 469

Фото без опису

22 листопада, нашу громаду з офіційним візитом відвідав народний депутат України (округ №193 ) Ігор Петрович Марчук. Даний візит був ознайомчий. Депутат познайомився із керівниками установ громади. Поки що обговорення відбувалися в приміщенні селищної ради.

Під час зустрічі обговорили питання соціально-економічного розвитку територіальної громади та її проблеми. Також Ігору Марчуку було цікаво ознайомитися як вплинула реформа децентралізації на прикладі Староушицької ОТГ.

Фото без опису  Фото без опису

Селищний голова Анатолій Тимчук розповів  про результати діяльності нашої громади за майже 2 роки з початку існування. Про ті проблеми, з якими почали свою роботу, про успіхи. Також було запропоновано переглянути ознайомчу презентацію про діяльність громади і напрацювання в усіх підконтрольних сферах.

Депутату було представлено детальний аналіз виконання бюджету Староушицької громади по доходній та видатковій частинах, а також аналіз структури власних надходжень до селищного бюджету. Також Ігор Петрович висловив свої думки щодо розвитку місцевого самоврядування і ролі підприємництва, адже розвиток бізнесу буде тільки збільшувати дохід громади.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Деякі мешканці виявили бажання поспілкуватись, тому Ігор Петрович з радістю запросив людей до кабінету селищного голови, де уважно вислухав питання та проблеми жителів. У своїй розмові депутат запевнив, що усі питання, які потребуватимуть його уваги, будуть на особистому контролі.

Пізніше Ігор Марчук відвідав виробництво ліктрав  ФОП Прудивус

В підсумку візиту депутат пообіцяв, що він до нас  ще завітає не раз. І має бажання відвідати наші заклади. Більше дізнатись на місці про проблеми, та можливості які відкривають нові реформи. Ми в свою чергу сподіваємось, що співпраця і зв’язок з нашим обранцем принесе позитивні результати для громади.

Фото без опису  Фото без опису