Концерт з нагоди Дня працівників сільського господарства України. с. Грушка

  • 606

День працівників сільського господарства України — професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України. Відзначається щорічно у третю неділю листопада. День працівника сільського господарства – це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

 17 листопада, у Грушківському будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства України.

  

Вшановували тих, хто, не покладаючи рук, працює у полі, чесною самовідданою працею творить найдорожче – хліб. Хто взяв на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну, примножувати її славу і добробут. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.

Це свято традиційно підсумовує клопітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

На святкування були запрошені ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечували і забезпечують розвиток сільського господарства громади.

Із словами привітань виступив голова Староушицької громади Анатолій Тимчук: «…Дозвольте привітати всіх тих, хто зайнятий в аграрному секторі нашого краю, з Вашим професійним святом - Днем працівників сільського господарства.

  

  

Свято, яке об'єднує людей, що присвятили себе найважливішій і такій необхідній справі на землі, від якої залежить розвиток будь-якого суспільства та й людства в цілому !

Нехай втілюються в життя всі Ваші плани і задуми. Хай обминають Вас стороною всі негаразди, завжди оточує сімейний затишок, щастя, благополуччя, ніколи не покидає здоров'я!…»

Також було нагороджено почесними грамотами і подяками тих, хто пов’язав свої долі із сільським господарством, віддав частину свого життя, величезний досвід кого сьогодні безцінний...