Чергова зустріч щодо реалізації проекту «Створення умов для розвитку сільського «зеленого»

  • 418

Фото без опису

19 листопада, в рамках реалізації проекту «Створення умов для розвитку сільського «зеленого» туризму в Староушицькій громаді» була проведена чергова зустріч з учнями старших класів Староушицького, Грушківського, Подільського ліцеїв, їх вчителями-наставниками, а також завідувачами бібліотек. Учні представили на розгляд присутніх відео- та фотоматеріали, презентації, доповіді з інформацією про мальовничі місця на території громади, легенди, з ними пов’язані, відомості про історичні події, що там відбувалися.
Результатом роботи під час зустрічі є розроблена карта, на якій учні позначили всі місця, про які вони розповідали. Це стане основою для подальшої розробки туристичних маршрутів: пішохідних, веломаршрутів та ін. Ми дізналися про неймовірні за своєю красою куточки території нашої громади, які потребують подальшого дослідження, для чого разом з командою учасників проекту заплановано провести виїзні екскурсії.
Участь у даному проекті дозволить учням та їх наставникам дізнатися більше про можливості, які дає участь у різних грантових конкурсах, про сам проектний менеджмент, отримати знання для того, щоб надалі самостійно писати проектні заявки.
Робоча група проекту та керівництво громади висловлює вдячність керівникам ліцеїв, педагогам, учням, які беруть участь у реалізації даного проекту за активну співпрацю та проявлену ініціативу. З нетерпінням чекаємо нових ідей та зустрічей!
Легенди Пониззя - зелений маршрут Староушицької ОТГ

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису