Поїздка депутатів селищної ради по території громади

  • 394

Фото без опису

5 листопада 2019 року о 10 год. в приміщенні селищної ради, відбулося засідання тридцять п’ятої сесії Староушицької селищної ради VII скликання.
У ході чергового засідання було розглянуто ряд питань, серед них: про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2019 року; про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік; про надання дозволу на списання основних бюджетних установ Староушицької селищної ради; земельні питання.
Після проведеної сесії депутатам було запропоновано поїздку по території громади. Спочатку в селищі депутати відвідали ДНЗ та Староушицький ліцей. В садочку нещодавно було завершено ремонт санвузла, а в ліцеї – ремонт актової зали. Всі були вражені масштабами ремонту. Для ліцею за ці місяці активної роботи було придбано дидактичні матеріали, коврики, принтери, ноутбуки, проектори, інтерактивні дошки та сучасне обладнання для природничо-математичних кабінетів.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


Пізніше депутати вирушили до с. Грушка, де побували також у садочку та ліцеї. В садочку також побачили оновлені меблі для дітлахів, освітлення та новопридбане килимове покриття. В ліцеї ще тривають ремонтні роботи щодо облаштування внутрішніх санвузлів, однак приміщення коридору виглядають вже по-сучасному. Також тривають роботи по встановленні твердопаливної котельні. Для Грушківського ліцею за цей час також було придбано дидактичні матеріали, коврики для молодших школярів, також принтери, ноутбуки та проектори з інтерактивними дошками, майже у кожен клас оновлено шкільні дошки.

Фото без опису  Фото без опису


Згодом всі поїхали в Подільське. Вражав своїм оновленим обладнанням Подільський ліцей. Придбання новенького шкільного автобуса спростило підвіз учнів із найближчих сіл Нефедівців та Лучок. І ще позитивним є те, що ділянка дороги Подільське – Нефедівці має сучасне, дорожнє асфальтове покриття. Ремонт ділянки дороги повністю завершено, про що ми раніше писали. По цій дорозі делегація поїхала до Крушанівки, де на місці оглянули оновлену після ремонту автобусну зупинку. Нагадуємо також, що по дорозі Крушанівка –Подільське здійснено ямковий ремонт і це вже покращило рух транспорту, адже є з чим порівняти, згадуючи які ями були там.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


Всі учасники делегації залишились задоволені побаченим. Адже дійсно, за невеликий період часу багато зроблено, є багато планів і напрацювань. Для депутатів та активних мешканців громади екскурсії по даним обєктам роботи стануть традиційними.