Завершено ремонт актової зали Староушицького ліцею

  • 437

Завершено ремонт актової зали Староушицького ліцею.

Багато років поспіль актова зала Староушицького ліцею потребувала ремонту. Керівництво школи завжди наголошувало на тому, що першочергово було для учнів важливо. Однак ще до реформи децентралізації залучити кошти на ремонт було неможливо. Адже в районі і так вистачало проблем. Вже із початком існування громади ліцеї відчули підтримку від Староушицької селищної ради. Селищний голова Анатолій Тимчук завжди акцентує увагу до проблем шкіл і сприяє тому, щоб діти максимально відчували комфорт у навчанні.

  

 Було закуплено значну кількість обладнання для організації освітнього простору НУШ та кабінетів природничо-математичного напрямку (ноутбуки, проектори, мультимедійні дошки), дидактичних матеріалів, здійснюються заходи по енергозбереженню (заміна вікон, дверей, модернізація системи опалення).

  

Завдяки активній роботі керівництва громади і народного депутата VII та VІІІ скликань Верховної Ради України –  Володимира Мельниченка, ще весною цього року було залучено кошти субвенції із державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій, частина яких були спрямовані на ремонт актової зали Староушицького ліцею. Вартість робіт склала 489 тис. 686 грн, в тому числі близько 3 тис. грн коштів бюджету Староушицької селищної ради. Виконавцем даних робіт є МКП «Моноліт».

На даний момент ремонт завершено і сучасна комфортна актова зала готова для проведення різноманітних заходів.