Міжобласний турнір з легкої атлетики присвячений ДНЮ КОЗАЦТВА

  • 1115

Фото без опису

Спортсмени Староушицької ОТГ, вихованці Кам'янець-Подільської районної ДЮСШ прийняли участь та достойно виступили на Міжобласному турнірі з легкої атлетики присвяченому дню КОЗАЦТВА ЗАПОРІЗЬКОГО, який відбувся 17-19 жовтня в місті Кам'янець Подільський.

Фото без опису

Наші спортсмени мали змогу виступити у двох вікових категоріях.

 В молодшій віковій групі - 2005 і молодші приймали участь та достойно виступили такі спортсмени: Левицька Діана здобула 1 місце зі штовхання ядра, 2 місце з метання спису та 4 місце зі стрибків у довжину Пілець Юрій посів 2 місце з метання спису та 4 місце з потрійного стрибка. Кімаковський Марк здобув перемогу 1 місце в бігові на 3000 м, 7місце зі стрибків у висоту та 6 місце зі стрибків у довжину. Литвинюк Дарія посіла 3 місце з бігу на 3000м та 5 місце зі стрибків у довжину та потрійному стрибку.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 В старшій віковій групі 2003-2004р.н. свої призові місця вибороли такі спортсмени: Братушко Дан 2 місце з метання спису та 2 місце з бігу на 3000 м. Маковецький Олександр виборов 3 місце з бігу на 3000 м та показав четвертий результат з метання спису .