Зустріч представників ОТГ, бізнес-спільнот щодо співпраці у рамках Кластеру «Дністер 1362»

  • 449

Фото без опису

Сьогодні, 11 жовтня в м. Хотин відбулися збори представників ОТГ, бізнес-спільнот трьох областей – Хмельницької, Чернівецької та Тернопільської. Участь в даній зустрічі взяли представники Староушицької ОТГ. Очолив делегацію селищний голова Анатолій Тимчук. Об’єднувала всіх тематика Дністра, його туристичний потенціал та умови розвитку.

Фото без опису  Фото без опису

Окреслено дорожню карту, обговорено проблематику та визначено подальші кроки розвитку і співпраці.

Дана зустріч була організована Агенцією сталого розвитку АСТАР та ГО «Громадський рух «Нова економічна політика». Протягом заходу проходили цікаві дискусії щодо співпраці у рамках Кластеру «Дністер 1362»

Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису

У ході зустрічі були презентовані результати масштабного аналітичного дослідження Дністра як туристичної дестинації у контексті річкового туризму Європи, було презентовано продукти та інструменти, які дадуть змогу туристичному бізнесу на Дністрі розвиватись більш системно та ефективно: портал річки Дністер та навчальну програму «Зелена майстерня», а також обговорювалось питання щодо підписання договору про міжмуніципальне співробітництво громад у сфері туризму.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису