Святкування Дня незалежності в Староушицькій громаді

  • 617

23 серпня в день Державного прапора України в Староушицькому будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений 28-й річниці незалежності України.

На святковому концерті лунали вірші, пісні про Україну. Вшанували пам'ять загиблих воїнів АТО. Віддано шану всім хто захищав та захищає Україну.

  

У вітальному виступі селищний голова Анатолій Тимчук звернувся до усіх присутніх: "Шановна громадо! Вітаємо всіх із святом! Ми сьогодні відзначаємо День Державного прапора. Також цей захід присвячений відзначенню Дня Незалежності нашої держави. Це свято одне з найважливіших для кожного українця! Сьогоднішній обов’язок для всіх – пам’ятати громадянами якої держави ми є і з якою ціною наша держава отримала незалежність… Ми повинні любити нашу державу не тільки на словах, а й показувати це своїми діями та вчинками.»

Також голова вручив зі сцени подяки жителям громади, що брали активну участь у житті громади і працювали заради її успіху та процвітання.

  

  

Працівники культури підготували цікаву концертну програму. Своїми чуттєвими, енергійними танцями радував глядачів ансамбль танцю «Меджик», етнічними піснями фольклорний етнографічний колектив «Трудівниця», та чудовими прекрасними піснями колектив "Діти України" та інші артисти. 

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Святкування Дня Незалежності в с. Нефедівці