Під головуванням керівника Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста Кам’янець-Подільський та Кам’янець- Подільського району

  • 452

Фото без опису

12 липня керівником Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів міста Кам’янець-Подільського та Кам’янець-Подільського району, на якій обговорено стан попередження та протидії злочинності.

У роботі заходу прийняли участь представники органів влади, місцевого самоврядування, відповідних підрозділів правоохоронних органів, а також працівники місцевої прокуратури.

Очільник місцевої прокуратури відзначив позитивні здобутки, яких досягнуто спільною та злагодженою роботою правоохоронців у І півріччі 2019 року.

Зокрема, скоротилось число тяжких та середньої тяжкості злочинів на території міста, особливо тяжких, тяжких та злочинів середньої тяжкості, вчинених на території району.

Спостерігається тенденція до зниження числа злочинів проти власності, зокрема, крадіжок та розбоїв, не допущено вчинення на території міста та району фактів вимагання.

Акцентовано увагу на необхідності активізації роботи з виявлення фактів вчинення корупційних правопорушень, розкрадання бюджетних коштів, зловживання у сферах земельних відносин.

Під час обговорення усіх проблемних питань, учасники наради надали свої конструктивні пропозиції, які стали основою для прийняття комплексу додаткових узгоджених заходів для зміцнення законності та попередження злочинності на території міста та району.