Випуск 2019 Подільського ліцею та вручення нового шкільного автобуса

  • 533

Фото без опису

28 червня увійшло у літопис життя Подільського ліцею як дата двох знакових подій – випуску 2019 року та вручення нового шкільного автобуса, ключі та документи від якого директору ліцею передав голова Староушицької селищної ради Анатолій Тимчук.

Фото без опису

Відтепер шкільний автобус буде підвозити тридцять п’ять школярів, що доїжджають до нашого закладу освіти з трьох сіл, не лише щоденно на навчальні заняття, а й на змагання, олімпіади, конкурси, екскурсії. Це вже другий новенький транспортний засіб у нашій громаді, придбаний протягом навчального року на умовах співфінансування – 70 % - з обласного бюджету, 30 % - з бюджету селищної ради (а це чимала сума – 650 тисяч гривень!). Анатолій Сергійович побажав дітям успіхів у навчанні та відмітив, що найкращим подарунком для громади будуть їхні гарні здобутки та відзнаки. В свою чергу, директор ліцею Ірина Гарук від імені усієї шкільної родини – дітей, педагогів, батьків подякувала представникам влади та усім, хто долучився до придбання автобуса, за чудовий подарунок закладу освіти нашого села.

Вже з нового навчального року здобувачі освіти Подільського ліцею комфортно та безпечно доїжджатимуть на навчання, тим більше, що цими днями розпочинається капітальний ремонт дороги, яка веде до закладу освіти.

Фото без опису