Представники Староушицької ОТГ стали учасниками програми "Успішні локальні громади"

  • 1194

Фото без опису

Команда з представників Староушицької ОТГ стала учасником програми «Успішні локальні громади», яка реалізовується на території Житомирської, Хмельницької, Запорізької, Донецької та Луганської областей. Програма передбачає тренінговий компонент, реалізацію спільних завдань командами з різних територіальних громад, а також можливість взяти участь у навчальному візиті до Польщі та отримати фінансування в рамках конкурсу мінігрантів. Проект реалізується за підтримки Національного фонду в підтримку демократії, а також в рамках Програми Study Tours to Poland, яку реалізує Фонд «Лідери змін» з коштів Польсько-Американського Фонду Свободи.

Фото без опису

4-6 липня відбувся тренінг для представників команд-учасниць проекту, який охоплював такі теми: налагодження ефективної комунікації з мешканцями громади; механізми участі у процесах прийняття рішень; аналіз локальної громади (її ресурсів та проблем); основи підготовки проектної заявки.

Фото без опису

Наступним етапом участі в програмі є проведення на території громади локального аналізу ресурсів та проблем, які на думку мешканців є такими, що можуть бути вирішені спільно з органами місцевого управління. Для цього жителям громади буде запропоновано пройти опитування.

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Запрошуємо усіх жителів громади взяти активну участь в реалізації даного проекту на території громади. Ви можете надавати свої пропозиції щодо складу учасників робочої групи, яка буде проводити локальний аналіз, а також допомогти в організації проведення опитування мешканців громади. Результати проведеного аналізу будуть представлені на розгляд громадян.

Нам важлива думка кожного! Тільки спільними зусиллями можемо створити умови для комфортного життя в громаді!