Привітання голови громади Анатолія Тимчука із Днем медичного працівника

  • 463

Шановні медичні працівники, ветерани охорони здоров’я 

Староушицької об’єднаної територіальної громади!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем медичного працівника. Прийміть щирі вітання та сердечну подяку за Вашу благородну працю, високу професійність, моральність та лікарську честь.

 Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання і це найголовніше. Незважаючи на всі складнощі проведення медичної реформи престиж медичного працівника залишається високим.  

Здоров’я – головне багатство, без якого неможливе  повноцінне життя, тому ваша праця завжди була і залишається затребуваною і шанованою. Від вашої кваліфікації та професіоналізму багато чого залежить у справі збереження здоров’я людей. Новий час висуває нові вимоги. Я впевнений, що ви успішно впораєтеся з поставленими  завданнями.

Щиро бажаю Вам та вашим родинам міцного здоров’я, мирного неба, добра, безмежного щастя, благополуччя, стабільності, достатку, здійснення заповітних мрій, оптимізму, впевненості в кращому майбутньому України!

Хай у Ваших домівках завжди панують мир і злагода, у серцях - доброта, а у справах - мудрість та виваженість. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею!

 Нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією.

Зі святом! Натхнення і успіхів Вам!

З повагою - голова Староушицької ОТГ Анатолій Тимчук

Фото без опису