Святкування свята "Останнього дзвоника" в ліцеях громади

  • 839

  31 травня у ліцеях Староушицької об’єднаної громади відбулись урочистості з нагоди завершення 2018-2019 навчального року

  Це день важливий для кожного з нас. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

  За доброю традицією, керівники громади цього дня відвідали навчальні заклади, аби сказати своє напутнє слово випускникам, подякувати їх наставникам та батькам за виховання молодого, перспективного покоління рідного  Подільського краю. Зокрема, голова Староушицької селищної ради Анатолій Тимчук вітав зі святом останнього дзвоника учнів Староушицького та Грушківського ліцеїв, заступник голови з гуманітарних питань Ігор Чорний та начальник відділу ОКТМС Наталія Бичок з вітальними словами прибули також до Подільського ліцею.

  

  Керівники громади оголосили слова подяки усім вчителям за їх нелегку роботу, привітали учнів із закінченням навчального року та висловили найкращі сподівання щодо світлого та мирного майбутнього нинішніх випускників. Також селищний голова окреслив позитивні зміни, які відбулися в ліцеях громади, оскільки вже в цьому році було придбано комп’ютерне, мультимедійне та аудіообладнання для навчальних класів на суму близько 600,0 тис.грн. Для Подільського ліцею було придбано новий шкільний автобус вартістю 1842,6 тис.грн., для ремонту актової зали в Староушицькому ліцеї вже виділено кошти в сумі близько 500,0 тис.грн.

  Голова селищної ради вручив грамоти та подяки переможцям і призерам обласних предметних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань, відзначив нагородами вчителів, які підготували учнів-переможців.

  Приємною несподіванкою для обдарованих учнів нашої громади стало грошові винагороди за перемогу в районних і обласних олімпіадах. Дітям були вручені банківські картки та сертифікати на грошові винагороди. Оплата даних винагород буде здійснюватись за рахунок коштів селищного бюджету. Адже керівництво громади розуміє, що стимулювати сучасне молоде покоління до начання – це є важливо!

  Директори ліцеїв Ковтуняк В.С., Миколайчук В.І., Гарук І.В.  підсумували здобутки і побажали випускникам, щоб знання, отримані у школі, знадобилися, щоб зробили правильний вибір, обрали ту професію, яка буде до душі і допоможе себе реалізувати. Вручили нагороди учням за кращі навчальні результати 2018-2019 н.р. та активним учасниками і переможцями різних конкурсів. 

  

  

  

  

  Це особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях, амбітних планів і величних звершень, невгамовності і пошуку ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Тому бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.