Встановлення банкомату та терміналу "Ощадбанк" в Старій Ушиці

  • 1782

30 травня 2019 року відбулося офіційне відкриття встановлених в приміщенні магазину «Маркет» в смт Стара Ушиця банкомата та терміналу самообслуговування ІПТ. Для цього до селища прибули особисто начальник філії Хмельницького обласного управління АТ «Ощадбанк» Машталер Володимир Віталійович та керуючий ТВБВ №10022/0140 Даньків Андрій Сергійович.

Ця подія для жителів смт Стара Ушиця та всього населення громади вцілому була довгоочікуваною і важливою. Адже з 2017 року відділення АТ «Ощадбанк», яке працювало в селищі, було ліквідоване. Місцеві мешканці опинилися в ситуації, коли отримані на картку пенсії, зарплати і допомоги неможливо було перевести в готівку на місці. Для цього приходилося з’їздити до районного центру в м. Кам’янець-Подільський за 50 км, витрачаючи на дорогу в обидві сторони близько 80 грн і багато часу.

Від сьогодні життя місцевих жителів стане значно простішим, адже всі отримані кошти на банківську картку можна буде отримати безпосередньо через банкомат. За допомогою терміналу самообслуговування можна буде здійснювати операції по сплаті за кредит, поповнення рахунків мобільних операторів та оплату послуг за інтернет, переказ коштів на іншу картку, сплату по рахунках за комунальні послуги та багато іншого.

  

 Також для обслуговування даного обладнання керівництвом АТ «Ощадбанк» було створено віддалене робоче місце адмністратора, який буде надавати громадянам консультаційні та інформаційні послуги щодо коректного користування банкоматом та терміналом, а також інформацію про всі наявні банківські продукти та послуги.

 Місцеві підприємці Олександр Ананійчук та Микола Прудивус, які також є клієнтами АТ «Ощадбанк» висловили вдячність керівництву банку за отриману можливість проводити необхідні операції з готівкою та безготівковими платежами безпосередньо в селищі.

Також відзначимо, що велику роботу для того, щоб банківське обладнання було встановлено на території Староушицької громади було проведено селищним головою Анатолієм Тимчуком, який ініціював перемовини щодо доцільності та рентабельності такого проекту з керівництвом АТ «Ощадбанк».