Роботи із розчищення парку в смт Стара Ушиця

  • 848

Напевне, кожному небайдужому жителю селища Стара Ушиця видно як за час існування об’єднаної громади змінилися наші парки, що знаходяться в центрі. Велику роботу було зроблено ще в минулому році. Цьогоріч прибирати парки було набагато легше.

В парку біля ліцею смт Стара Ушиця, ще раніше були проведені роботи силами працівників КП «Відродження» та мешканцями даного району. Однак, ще залишилась ділянка парку, де була дуже занедбана територія. 11 травня  працівники КП «Відродження», рятувальники Староушицького 2-го ДПРЗ продовжили роботу по розчищенню та прибиранню парку на даному житловому масиві.

Фото без опису  Фото без опису

Також до комунальників приєдналися небайдужі мешканці житлового масиву та допомогли привести до ладу дану ділянку: прибрати сміття, гілки, тощо. Завдяки спільним зусиллям непрохідні хащі перетворили на чудовий парк.

Керівництво громади вдячне депутатам Староушицької селищної ради Левко Ларисі, Фартушняку Володимирові, працівникам КП «Відродження»  та всім небайдужим мешканцям, що взяли участь в даній роботі.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису