Привітання голови Староушицької ОТГ із Днем Перемоги, пам’яті й примирення!

  • 1629

8 травня – День пам'яті та примирення

9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановні жителі громади!

Сердечно вітаю Вас з Днем пам’яті та примирення і Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

   У ці травневі дні український народ, разом з Європою та світом, вшановує жертовність і героїзм тих, хто пройшов палаючими фронтовими дорогами Другої світової війни, на чию долю випали тяжкі роки окупації та пекло нацистських концтаборів. Пам’ять про Другу світову війну непідвладна часу. Український народ один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість людей в цій трагедії світового масштабу. Не шкодуючи власного життя народ України мужньо виборював для світу свободу від нацистських загарбників. Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир світу та Україні, і схиляємо голови перед пам’яттю полеглих у Другій світовій війні.

   Річницю цієї Перемоги ми зустрічаємо у тривожний час, коли знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни та боротися за щасливе майбутнє наших дітей. Продовжуючи славні героїчні традиції старших поколінь, захисники України і сьогодні з честю виконують покладені на них завдання, виявляючи при цьому героїзм, мужність та відвагу.

   З нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги у Другій світовій війні бажаю Вам миру та злагоди! Нехай на нашій землі знову запанує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни.

Вічна пам’ять загиблим, низький уклін живим! Слава Україні! Героям слава!

З повагою – голова Староушицької ОТГ Анатолій Тимчук

Фото без опису