Книжкові виставки та бесіди в бібліотеках громади

  • 880

Найцінніше, що має людина – це здоров`я!

Та воно не існує саме по собі, воно не дається на все житя, не є постійним і незмінним. Воно потребує турботи та рівноваги протягом усього життя. 12 квітня у Староушицьку бібліотеку завітали учні 8 класу Староушицького ліцею (класовод Олена Миколаївна Петрюк) на годину корисних порад «Найбільше щастя у житті – здоров’я»

Лікар Староушицької лікарні Володимир Петрович Юрчак розповів як треба піклуватися про своє здоровя, підтримувати себе у формі. Без цигарок, наркотиків, алкоголю можна досягти поваги серед однолітків. Задоволення отримане від шкідливих звичок уявне, адже підвалини міцного здоров’я закладаються у дитинстві.

  

Присутні переглянули книги на книжковій виставці «В гармонії з собою і світом», на яких представлені видання, які допомагають зрозуміти, що здоров’я людини залежить не тільки від лікувально-профілактичних заходів медичних закладів, а перш за все – від дбайливого ставлення людини до свого здоров’я, Метою заходу було розкриття можливостей людського організму, адже ці знання допоможуть школярам надовго зберегти духовну і фізичну силу. Добре, міцне здоров'я учнів - дуже важлива умова життєрадісного світосприймання, оптимізму, готовності долати труднощі.

  

 

 

 

В Подільській сільській бібліотеці презентовано книжкову виставку "Цілющі скарби рідного краю". Книги, представлені на виставці висвітлюють вічні, життєво важливі за всіх часів проблеми: як зберегти здоров'я, енергію молодості і довголіття, продовжити життя, застосовуючи цілющі рослини рідного краю.

  

 

 

 

Крушанівська сільська бібліотека працює за власною програмою діяльності:”Квітка здоров`я”.

11.04 проведено годину здоров`я:”Ліки з рук природи”.