ДО УВАГИ ГРОМАДЯН: декларуємо доходи отримані в 2018 році

  • 494

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН: декларуємо доходи отримані в 2018 році

            Кам’янець-Подільське  управління Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області повідомляє, що є категорії фізичних осіб, які зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи (далі - декларація) та визначити податкові зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору, та/або мають право подати декларацію для отримання податкової знижки. Для таких осіб запроваджено новий електронний сервіс в «Електронному кабінеті», в частині часткового заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (далі - Державний реєстр), та відомостей щодо об’єктів нерухомого (рухомого) майна, а також надання копій первинних документів як додаток до декларації в онлайн режимі тощо. Зазначений сервіс надасть можливість платникам скоротити час і витрати на подання звітності, а також мінімізувати помилки при заповненні декларацій.

           Скористатись зазначеним сервісом можуть особи, які мають особистий ключ електронного цифрового підпису, зокрема: АЦСК ІДД ДФС; АЦСК АТ КБ «ПРИВАТБАНК»; АЦСК ПАТ «УкрСиббанк»; АЦСК АТ «Ощадбанк»; АЦСК «MASTERKEY» TOB «АРТ-МАСТЕР»; АЦСК TOB «КС»; АЦСК ДП «УСС»; АЦСК «ТОВ «Алтерсайн»; АЦСК ДП «Український інститут інтелектуальної власності» тощо.

            «Електронний кабінет» платника знаходиться на сайті ДФС України (http://cabinet.sfs.gov.ua), в який необхідно увійти шляхом використання особистого ключа та паролю.

 

Кам’янець-Подільське управління

ГУ ДФС у Хмельницькій області